Fortrydelsesret og reklamation

Fortrydelsesret og reklamation

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 30 dages returret, regnet fra den dag varen/varerne modtages.  Derudover har du 24 måneders reklamationsret på alle varer. Varer der er ændret, f.eks. farvet, vil skulle sendes ind til vurdering, for at afklare om det er behandlet efter forskrifterne.  

Hvis du fortryder dit køb, skal varen returneres i samme stand, som du modtog den i. Varen skal være ubrugt. Du har ansvaret for varen indtil Artisan Threadwork har modtaget den. Udgiften til returlabel er din. Fragt fratrækkes returbeløbet. 

Varen skal sendes til; Artisan Threadwork, Slangerup Overdrev 5, 3550 Slangerup.  

OBS: Varer sendt pr efterkrav, modtages ikke. Varerne skal sendes direkte til firmaet. Varer sendt til pakkeshop modtages ikke, og vil blive sendt retur på afsenders regning. Jeg kan anbefale at sende med GLS, da de yder en god garanti og sender direkte til erhvervsadresser.  

Skulle du fortryde dit køb, er det selvfølgelig helt okay. Når varen er modtaget retur og kontrolleret, og den lever op til reglerne for fortrydelse, bliver købesummen (ekskl. hvad du har betalt for levering) tilbagebetalt ved overførsel til din bankkonto. Det vil gøre det nemmere og hurtigere for mig, hvis du vedlægger en kopi af ordrebekræftelse eller faktura, hvorpå du har skrevet registrerings- og kontonummer for bankkontoen, som du gerne vil have beløbet indsat på. Vær opmærksom på, at det tager ca. 5 arbejdsdage før vi får behandlet returpakker fra når vi har modtaget dem. Dertil kan der gå op til 5 hverdage, før returbetalingen registreres på din bankkonto. 

Ved levering efter ombytning vælges altid billigst mulige fragtmetode (pakkeshop).  
Ved levering efter reklamation vælges den fragttype som du oprindeligt har betalt for.