Bag Artisan Threadwork

Privat er jeg lidt af en fibernørd og synes at det er noget af det mest spændende at nørde spændende og klassiske materialer og finde nye lækre sammensætninger. Jeg elsker at udforske nye og anderledes fibre. Jeg finder det interessant at søge efter spinderier der prøver at lave mere miljørigtige løsninger for at udvinde fibre.

Personligt har jeg vævet og strikket igennem flere år. Jeg farver selv garn, i mit lille farveværksted. Jeg har personligt manglet et sted i Danmark, hvor jeg kunne få et godt udvalg af ufarvede garner. Både til at afprøve nye farvninger, men også muligheden for at kunne finde et godt udvalg af lækre kvalitetsgarner. Når jeg bruger tid på et håndværk, så vil jeg gerne give lige det ekstra, for at kvaliteten af garnet er godt. Så min tid bliver belønnet med et resultat der holder!  

Artisan Threadwork er en enkeltmandsfirma, drevet fra et lokale i mit private hjem. Jeg er uafhængig, og ikke låst af brands eller mærker. Jeg vælger 100 % hvad jeg vil fylde mine mine sparsomme kvm op med. Jeg vælger derfor kun det bedste. Jeg fokuserer på specielle og luksuriøse garner, primært til vævere og strikkeres ønsker.  

En af de vigtigste ting du skal vide om ATW, er at det ikke er en kæmpe virksomhed. Der er ikke fokus på at få automatiseret forretningen eller at få et kæmpe lager. Det er en lille specialiseret virksomhed, der fokuserer på kun de bedste garner og produkter. 

Artisan Threadwork er et udspring af min vævevirksomhed StormCloud handwovens, hvor jeg i gennem flere år har vævet og solgt mine egne håndvævede kreationer. Det startede ud som en hobby, og har gennem årene udviklet sig til en fuldtidsbeskæftigelse.  

En artisan er en håndværker eller kunsthåndværker, der fremstiller genstande helt eller delvist i hånden. Disse genstande kan være funktionelle eller udelukkende som dekoration. 

Jeg elsker at tale om fibre, vævning og strikning, og min mail er altid åben for en snak om ønsker til nye fibre, lækkert grej i shoppen eller noget helt tredje.